Defopool
Carretera de Palamós, 14
17460 Celrà (Girona)
Tel. 972 492 012
Fax. 972 492 737
info@defopool.com
Català | Castellano | English | Français | Português
Inici > Benvinguda

Benvinguda

Benvolguts i benvolgudes,

Xavier Cotxŕ GimbernatLa nostra empresa fa més de 35 anys que va ser fundada i mira el futur amb optimisme. Durant els darrers anys, DEFOPOOL ha anat duent a terme diversos canvis interns per contribuir a la modernització de l’empresa per tal d’afrontar els reptes dels nous temps. Entre aquests reptes hi ha el d’adaptar-se a les noves tecnologies de la societat de la informació per tal de donar resposta als canvis que s’estan produint en les formes consum del nostre país. Precisament, aquest nou web pretén ser un primer pas en aquest sentit, però al mateix temps, pretén continuar el que ha estat una tradició en la nostra cultura empresarial: el tracte pròxim i directe. Si bé quan es va fundar l’empresa, aquest tracte directe passava per les relacions personals amb els nostres clients, avui comença a passar per tenir a disposició de qui ho desitgi una pàgina a internet.

Gràcies a les múltiples possibilitats que ofereix aquest mitjà, de moment el nostre web ja permet fer comandes omplint un formulari, obtenir informació detallada de tots els nostres productes i donar resposta a les qüestions més habituals que ens plantegen els nostres clients. Però el projecte no s’acabarà aquí, ja que pretenem implementar a mitjà termini un sistema complert de compra online.

Sigueu benvinguts, doncs en aquest nou espai. Esperem que us sigui d’utilitat i us agraïm per endavant qualsevol suggeriment que vulgueu fer-nos.

Xavier Cotxà Gimbernat                        Mercè Pagans Quintana

Web optimitzat per a Explorer 6+, Netscape 7+ i Opera 7+. Resolució mínima: 800 x 600
Disseny: Joan Cotxà Pagans | © 2004 DEFOPOOL SL