Defopool
Carretera de Palamós, 14
17460 Celrà (Girona)
Tel. 972 492 012
Fax. 972 492 737
info@defopool.com
Català | Castellano | English | Français | Português
Inici > Localitzaciķ

Localitzaciķ


 

Defopool centra la major part de la seva activitat en els dos edificis de què disposa al municipi de Celrà, a la província de Girona.

El municipi de Celrà està situat a 10 km al nord de la ciutat Girona, seguint la carretera C-66 de Girona a Palamós. Aquesta via travessa el terme municipal d’est a oest, paral·lelament a la via fèrria Barcelona-Portbou. És en els dos extrems de la Carretera de Palamós on es troben els dos edificis principals de Defopool.

OFICINES CENTRALS I LABORATORI:
Estan situats a peu de carretera, a la vorera Sud, just a l’entrada del poble venint de Girona o de l’Autopista.

PLANTA DE FABRICACIÓ I MAGATZEM:
Es tracta d’una nau industrial adossada a un grup de naus entre les quals s’hi troben les empreses Guives i Sadipal. Aquest grup de naus es troben dins els terrenys del Polígon Industrial de Celrà, al costat Nord de la Carretera de Palamós, molt a prop de la sortida del poble en direcció a la Bisbal.

Per arribar al municipi de Celrà per carretera:

- Des de la ciutat de Girona: Sortiu pel Nord de la ciutat, pel barri de Pont Major i agafeu la carretera que va cap a Palamós.

- Des de Figueres per la N-II: Deixeu la carretera a la sortida de Girona Nord, just després del pont que creua el riu Ter. Agafeu la C-66 direcció Palamós.

- Des de Barcelona o França per l’Autopista A7/E9: Deixeu l’autopista a la sortida de Girona Nord (Sortida 6) en direcció a la Bisbal i Palamós, és el primer nucli poblat pel qual es circula.

 

  Situaciķ dels edificis de defopool en el plānol de Celrā  
Web optimitzat per a Explorer 6+, Netscape 7+ i Opera 7+. Resoluciķ mínima: 800 x 600
Disseny: Joan Cotxà Pagans | © 2004 DEFOPOOL SL